۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۷۱۵ اطلاعیه ها اخبار
تعداد بازدید:۳۳۶

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام پذیرفته شدگان، پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی که از روز شنبه 20 دی ماه آغاز شده بود تا شنبه 4 بهمن ماه ادامه دارد.

نتایج دوره های مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان تمام محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه کنند.

همچنین داوطلبان جهت اطلاع از شرایط ثبت نام و رفع هرگونه مشکل احتمالی در فرایند ثبت نام به واحد دانشگاهی مورد تقاضا مراجعه کنند.

( ۳ )