گرامیداشت روز روانشناس و مشاور

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۰۴ اطلاعیه ها خبر تصویری اخبار
گرامیداشت روز روانشناس و مشاور

در راستای گرامیداشت روز روانشناس و مشاور مراسمی به همت گروه روانشناسی واحد تهران شرق و با حضور دانشجویان این رشته در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. دکتر ولیخانی معاون دانشجویی فرهنگی  در این مراسم ضمن تبریک ایام شعبانیه و تقدیر از مدیر گروه روانشناسی در خصوص برگزاری این جلسه ، با اشاره به اهمیت و ارزش این رشته گفت: (( رشته روانشناسی از رشته های نو و علم مطالعه رفتار فرد در جامعه و زندگی است. از وظایف خطیر دانشجویان شناساندن این رشته به دیگران است که در ارتقای جایگاه این رشته در کشور ما بسیار موثر خواهد بود)) .

وی در ادامه افزود : (( مورد مطالعه در این رشته انسان و تمام ویژگیهای روحی و روانی آن است و نبود استانداردهای لازم برای سنجش و ارزیابی متغیرها از دغدغه های این رشته می باشد. روانشناسی علم و فن نیست بلکه  دانش است که با درگیر کردن مهارتهای مختلف انسانی آن را مورد ارزیابی قرار داده به نتایج ارزشمندی دست پیدا می کند.))

خانم دکتر عاطفه فردوسی پور مدیر گروه روانشناسی این واحد نیز ضمن تبریک این روز و خیر مقدم به دانشجویان گفت:(( روانشناسی مهارتی است که به ما در حل مسائل خودمان و دیگران به ما کمک می کند و تلاش ما تقویت این مهارت و فن در خودمان است . در این واحد دانشگاهی با حضور ریاست محترم واحد جناب آقای دکتر سیف رویکرد خوب و مناسبی نسبت به این رشته صورت گرفته و حمایتهای ایشان مهم و تاثیرگزار بوده است. ))

وی بیان کرد: (( تمام تلاش ما در گروه روانشناسی ارتقاء کیفی و کمی است که بی شک با مساعدتهای حوزه های آموزشی و دانشجویی انجام می پذیرد. برگزاری کارگاههای آموزشی و تخصصی از برنامه های پیش رو این گروه است که با هدف استفاده شما دانشجویان عزیز صورت می گیرد. ))

در پایان ایشان به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ دادند و از تعدادی از اساتید فعال در این رشته تقدیر به عمل آمد.