روز معلم و گرامیداشت مقام استاد

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۶ کد : ۴۰۷ اطلاعیه ها خبر تصویری اخبار
روز معلم و گرامیداشت مقام استاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، مراسم بزرگداشت شهادت استاد مطهری و همچنین گرامیداشت مقام معلم و استاد با حضور اساتید در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. دکتر احمد سیف رییس واحد دانشگاهی ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت سجاد (ع) و همچنین روز معلم  گفت: فلسفه نامگذاری این روز به نام معلم و تقدیر از زحمات اساتید پرتلاش و خدوم بخاطر روشنگری و آگاه سازی شهید مطری (ره) بوده است. آن شهید بزرگوار در آن دوره حساس نقشی فعال و پررنگ در بالابردن شناخت جوانان و دانشجویان از معارف ناب اسلامی داشتند. ))

ایشان ضمن اشاره به ضرورت ایجاد ساختار منظم فرهنگی از سطوح پایین تاکید کردند: (( تغییرات فرهنگی مجموعه ای به هم پیوسته و به هم تنیده است که باید در یک جامعه از سطوح پایین و علی الخصوص از مراکز آموزشی و فرهنگی شروع شود و در این بخش نقش معلمین و اساتید بسیار مهم است. معلمی آگاه و دلسوز و روشنفکر می تواند علاوه بر ایجاد یک شاکله مدون در ذهن متعلم خود ، سرمایه های ذهنی و عقلی لازم برای زندگی آینده را هم در اختیار وی قرار دهد. ))

دعوت به مطالعه و تفکر و کنکاش در مسائل اجتماعی و فرهنگی برای دانشجویان از خواسته های وی از اساتید بود.

از دیگر سخنرانان این مراسم دکتر ماشااله ولیخانی معاون دانشجویی فرهنگی و آقای دکتر سینا زرتاب از اساتید هیات علمی واحد بودند . اجرای موسیقی زنده از دیگر بخشهای این برنامه بود. در پایان نیز تعدادی از اساتید  به بیان مشکلات پرداختند که معاونین آموزشی و پژوهش و دانشجویی به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

( ۱ )